+36203278712 info@fejesfoto.hu

FEJES FOTO

szolgáltatások

Több mint 10 éve foglakozok fotózással, így már nagy tapasztalatom van abban, hogy hogyan is szervezzük le egy-egy fotózást, hogy gördülékenyen és hatékonyan dolgozzunk a helyszínen. 

Fotózás cégek számára

Egy cég sikeréhez elengedhetetlen, hogy profi képekkel dolgozzanak. Céges imázs- és portréfotózás szolgáltatásommal ebben leszek segítségedre. Az így készült portréfotók, csoportképek, és az irodát bemutató fotók a legjobb színben tüntetik majd fel cégedet. Ha pedig szeretnéd, hogy vállalatod termékei is jó benyomást tegyenek majd ügyfeleidre, reklám- és termékfotózás során segítségedre lehetek benne. Elkészíthetjük a prospektusba, katalógusba szánt fotókat, így garantáltan profi megjelenést adhatsz cégednek.

Rendezvény & Riport fotózás

Minden rendezvénynek és eseménynek megvan a maga hangulata, központi üzenete. Ezek megörökítése pedig a fotós számára a legfontosabb feladatok. De ez nem csak a rendezvényfotózásnál van így, a riportfotózáskor is a lehető legjobb pillanatban kell lenyomni a fényképező exponáló gombját, hogy valóban kifejező képek születhessenek.
Legyen akár céges évforduló, protokol rendezvény vagy éppen koncert, a fő cél mindig az, hogy olyan képek szülessenek, melyek visszaadják a rendezvény igazi valóját. Én pedig minden fotózás során erre törekszem.

Esküvő & Jegyes fotózás

Az esküvő- és jegyesfotózások esetén is azt vallom, hogy a jó képek titka az ifjú pár és a fotós együttműködésében rejlik. Így mindig arra törekszem, hogy a fotózások összehangolt, felszabadult légkörben teljenek. A jegyesfotózás egy kiváló alkalom lehet arra, hogy jobban megismerjem igényeiteket, személyiségeteket, és felkészítselek benneteket az esküvői fotózásra – hiszen közös célunk, hogy esküvői képeitek a lehető legjobban sikerüljenek. Az esküvői fényképezés alkalmával pedig már igyekszem minden terhet levenni a vállatokról – így Nektek csupán annyi dolgotok lesz, hogy élvezzétek a nagy nap minden percét, miközben én megörökítem a legszebb pillanatokat.