+36203278712 info@fejesfoto.hu

FejesFoto

ÁRAK

VÁLASSZ KATEGÓRIÁT

Esküvői fotózás

Az esküvőn készült fotók életetek legemlékezetesebb pillanatait örökítik majd meg, így fontos, hogy profi módon elkészített, valamint a ti személyiségetekhez passzoló képek készüljenek. Ha szeretnétek, hogy az esküvő minden mozzanata így legyen lefotózva ismerjétek meg esküvői csomagjaimat.

Szeretnéd ha az esküvőd a legtökéletesebb lenne? Válaszd különleges ajánlatunkat melyeben minden szolgáltatásunk megtalálható kötötségek nélkül, és még ráadás extra ajándékot is tettünk hozzzá!

Rendezvényfotózás ajánlataink

Minden rendezvénynek megvan a maga kiemelt pillanata, amit érdemes megörökíteni. Ha szeretnéd, hogy az általad szervezett rendezvény minden fontos momentumáról készüljenek képek, én a segítségedre lehetek a képek megosztásánal és fotógalériák készítésénél. Profi technikával, megfelelően felkészülve vágok bele a fotózásba, legyen szó akár vállalati rendezvényről, koncertről vagy éppen diplomaosztóról.

Céges imázs & portré fotózás ajánlataink

Céged oszlopos tagjairól készült imázs- és portréfotók célja, hogy ügyfeleid megismerhessék munkatársaidat, bizalmat ébressz, és nem utolsósorban, jó benyomást tégy. Az elkészült képek garantáltan jól mutatnak majd céged honlapján, kiadványain, de akár a névjegykártyákon is. Ha pont erre lenne szükséged, ismerd meg céges imázs- és portréfotó csomagjaimat.

Reklám- és termékfotózás csomagajánlataim

Céges imázsod erősítésében termékeidről készült professzionális tárgy- és termékfotókat is nagy segítséget nyújthatnak. A reklámfotók pedig olyan hangulatot adhatnak mindehhez, amely még vonzóbbá teszi majd termékeidet. Ismerd meg reklám-és termékfotózás csomagjaimat, és válaszd ki azt mely legjobban passzol cégedhez.

Klasszikus termékfotó
900 HUF -tól / fotó

Körbevágott termékfotó
2900 HUF -tól / fotó

Szellembábus termékfotó
5900 HUF -tól / fotó

Kompozíciós termékfotó
5900 HUF -tól / fotó

Termékfotó használat közben
5900 HUF -tól / fotó

Ételfotó
2900 HUF -tól / fotó

A feltűntetett Reklám és termékfotózás ajánlatok árát több tényező is befolyásolja. A költség függ a termék anyagától, nagyságától, a fotózandó termékek számától, valamint a fotózás időtartamától és helyszínétől is, illetve a kiegészítők és modellek felmerülő díjától is. Pontos ajánlatért keressen minket bátran!

  Épületfotózás, enteriőr- és lakás fényképezése csomagajánlataim

  Az épületekről készült fényképek esetén célom, hogy tervezőként elégedetten vehesd kezedbe az általad megálmodott épület fotóit. Az enteriőrök fényképezésénél berendezett környezetet örökítek meg, a lakásfotók esetén pedig az a célom, hogy a képek visszaadják a helyiségek igazi hangulatát. Ha ilyen képeket szeretnél, nézd meg épület-, enteriőr- és lakásfotózáshoz tartozó csomagjaimat.

  A feltűntetett árak tájékoztató jellegűek!

  Kérj ajánlatot tőlem
  töltsd ki az alábbi űrlapot!

  7 + 3 =

  Szeretem a munkám

  Az évek alatt nagyszerű cégekkel és személyekkel dolgozhattunk együtt, ezekből mutatunk neked párat!