+36203278712 info@fejesfoto.hu

Referenciáim

CÉGES

Céges portré - imázs - termék bemutató képek

Egy cég fennállása alatt elkerülhetetlen hogy profi fotók készüljenek a vezetőkről, munkatársakról, alkalmazottakról. Ezeknek a fotóknak az elkészítésére pedig nincs jobb alkalom egy céges imázs-és portréfotózásnál. Ha szeretnéd megtudni, hogy az én esetemben hogyan zajlik egy ilyen fotózás, olvasd el a következő interjút.

RENDEZVÉNY

Rendezvény - riport fotózásaim bemutató képei

A kiemelt pillanatok megörökítése, a rendezvény fotós számára alapvető feladat. Így van ez a rendezvények fotózásakor is, hiszen fontos, hogy az adott esemény fotón is meg legyen örökítve.
Akár vállalati ünnepségről, diplomaosztóról vagy koncertfotózásról van szó a pontos felkészülés a fő. Éppen ezért, hogy jó képek szülessenek, érdemes profi fotóst hívni…

ESKÜVŐ

Esküvői fotózásaim bemutatói

Tudom, hogy az esküvői fotók milyen fontosak egy pár számra, éppen ezért én olyan profi képeket készítek, amiket mindig öröm lesz újra és újra elővenni. Az esküvői fotózás alkalmával számomra az a fő, hogy jól érezzétek magatokat, és minél felszabadultabbak legyetek, így garantáltan jó képek készülnek majd rólatok. De van még néhány trükk, amitől egy esküvői fotózás a legjobb lehet!

Kérdezz tőlem
ÍRJ üzenetet!

Várom a kérdéseiteket a fotózással kapcsolatban!